U bevindt zich hier: 

>> Therapie en consultatie  >> Deskundigheidsbevordering en supervisie 

  |  

Startpagina

  |

Deskundigheidsbevordering en supervisie

 

Mensen die met mensen werken worden ook altijd geconfronteerd met zichzelf. Wat is de juiste beroepshouding, hoe ga ik om met conflicten op mijn werk, hoe zorg ik ervoor dat ik zelf niet overspannen raak! In persoonlijke supervisiesessies kunnen uw vragen aan de orde komen.

Het kan ook zijn dat u zeer naar eigen tevredenheid functioneert maar uw kennis over een bepaald onderwerp of problematiek wilt verdiepen.
U werkt bijvoorbeeld als jurist en komt in uw werk regelmatig daders en slachtoffers tegen van huiselijk geweld. U zou meer achtergrondinformatie willen over dat onderwerp zodat u uw cliënten beter kunt begrijpen, maar u heeft geen zin in een algemene cursus. In persoonlijke supervisie of deskundigheidsbevordering kunt u al uw specifieke vragen stellen.

Of… u bent geestelijk verzorger, u gaat veel op huisbezoek, wordt daar met situaties geconfronteerd die vragen oproepen, u heeft zelfs het vermoeden dat er sprake zou kunnen zijn van seksueel misbruik en u zou uw kennis met betrekking tot dit onderwerp willen verbreden. U zou misschien ook wel eens in alle rust een aantal families willen bespreken met mij als gezinstherapeut. Vanwege mijn beroepsgeheim zijn uw verhalen en vermoedens bij mij veilig.

 

  • Het tarief voor een consult van drie kwartier is € 108,90
  • Het tarief voor een consult van een uur is € 145,20
  • Het tarief voor een consult van anderhalf uur is € 217,80

 

(Bedragen zijn inclusief 21% B.T.W.)

Dit bedrag dient contant te worden voldaan, u krijgt van mij een nota mee met daarop vermeld: Coaching, consultatie en advies.