U bevindt zich hier: 

>> Therapie, coaching en consultatie  >> Therapeutisch recreŽren 

  |  

Startpagina

  |

Therapeutisch recreŽren

 

Een lang weekeinde uitrusten, recreëren en tegelijkertijd werken aan uw relatie, onder deskundige begeleiding van mij.

U verblijft in een eenvoudig, maar sfeervol en vriendelijk huisje met ruime tuin, in de landelijke en bosrijke omgeving van Holten. Voorafgaand aan het verblijf is er 1 intakegesprek waarbij we vaststellen wat uw 'werkthema' wordt gedurende het weekeinde. Tijdens het verblijf bepalen we in overleg wanneer ik langs kom (maximaal drie keer) om u verder te helpen in uw proces. Misschien krijgt u van mij opdrachten, voorafgaand en of tijdens het verblijf. Na dit weekeinde, een paar weken later, is er een follow-up gesprek om definitief af te ronden.

Voor wie:
Voor paren die een aardige relatie hebben maar over een belangrijk onderwerp steeds zodanig ruzie maken dat hun relatie er negatief door wordt beïnvloed.
Voor paren die van elkaar verwijderd zijn om welke reden dan ook en de relatie nieuw leven willen inblazen.
Voor paren die de kwaliteit van de relatie willen verbeteren, maar niet goed weten hoe.
Voor paren die - om welke reden dan ook - denken baat te kunnen hebben bij dit aanbod.

Voor wie niet:
Voor paren die in een acute en heftige crisis verkeren.

Kosten:
De kosten voor de gesprekken en het verblijf betaalt u zelf. Kosten voor de gesprekken zijn Ä 120,- per uur. Voor het verblijf in het huisje betaalt u Ä 50,- per overnachting. Minimaal twee, maximaal drie nachten. De kosten van uw verblijf in het huisje moeten voor het verblijf zijn overgemaakt..