U bevindt zich hier: 

>> Workshops  >> The days after... terugkomdag 

  |  

Startpagina

  |

The days after... terugkomdag

 

Over de aantrekkingskracht van foute mannen

Heb je de workshop Het Monsterverbond gevolgd, maar ben je nog niet klaar met dit thema en heb je zin om opnieuw je ervaringen te delen met - en te leren van andere vrouwen?

Dan is deze dag iets voor jou. Opnieuw een dag met lotgenoten die allen verdwaald zijn of waren met een 'foute' reisgenoot en die zichzelf een betere toekomst gunnen.

Opzet workshop

Tijdens de eerste workshop heb je veel geleerd over foute relaties, wat jouw partnerkeuze zegt over jou en jouw geschiedenis. Deze terugkomdag zal vooral in het teken staan van loslaten en opnieuw beginnen. Er zal ook, meer dan op de eerste dag, ruimte zijn voor het uitwisselen van ervaringen en natuurlijk staan we uitgebreid stil bij al je vragen.

Thema's:

 

  • Wat heb ik meegenomen van de vorige dag en hoe is het me vergaan sindsdien.
  • Wat ging beter en wat viel tegen.
  • Heb ik mijn relatie kunnen verbreken, waarom wel en waarom niet.
  • Heeft mijn andere opstelling de relatie veranderd.
  • Hoe kan ik voorgoed loskomen uit deze relatie en voorkomen dat ik weer met een fatale man in zee ga.
  • Hoe kan ik omgaan met mijn gevoelens van woede, wraak, leegte, somberheid, verlies na de breuk. Hoe kom ik mijn afkickperiode door.
  • Hoe voorkom ik dat ik hem weer terugneem.
  • Hoe kan ik mijn energie meer op mezelf richten.

 


Werkvormen
In een groep met maximaal 12 vrouwen komen de bovengenoemde vragen en onderwerpen aan de orde. We zullen gebruik maken van verschillende therapeutische en creatieve technieken. We werken met de groep als geheel en in subgroepen. Het geheel zal zodanig op elkaar afgestemd zijn dat iedere deelneemster optimaal kan bijdragen, leren en profiteren van de ontstane inzichten, visies en oplossingen.

Plaats, tijd, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats op zondag 13 maart van 10.00 tot 17.00 uur aan de Rijkmanstraat 46 in Deventer.
De lunch zal genuttigd worden in een sfeervol restaurant in de binnenstad van Deventer en is bij de prijs inbegrepen.
De kosten bedragen € 217,80 per persoon per dag. (inclusief 21% B.T.W.) Aanmelding is mogelijk via info@carolienroodvoets.nl. Vervolgens krijg je via de mail een bevestiging van deelname en kun je het geld overmaken op IBAN INGB0007733075. Het geld moet twee weken van te voren binnen zijn. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van aanmelding en betaling.

Annulering is mogelijk tot een week voor datum, onder inhouding van € 35,- administratiekosten.