U bevindt zich hier: 

>> Workshops 

  |  

Startpagina

  |

Het Monsterverbond...

 

DE AANTREKKINGSKRACHT VAN 'FOUTE' MANNEN

Een workshop voor vrouwen die verslaafd zijn aan een 'foute man'.

Verlang je naar een liefdevolle relatie, maar val je steeds op mannen die niet geschikt zijn voor een vaste relatie…? Doe er dan wat aan!

Ben je op zoek naar een partner, maar val je steeds op een 'foute' man. Lukt het je niet om een wederkerige relatie te vinden of te behouden omdat je steeds in zee gaat met mannen die niet willen of kunnen geven en niet kunnen investeren? Steek je veel energie in HEM en probeer je HEM te veranderen in de hoop dat het alsnog leuk zal worden? Verspilde moeite! Je kunt beter de energie op jezelf richten.

Wat zijn 'foute mannen'
'Foute' mannen zijn mannen die niet geschikt zijn voor een vaste relatie. Versierders, getrouwde mannen, bedriegers, mannen met bindingsangst, gewelddadige mannen, verslaafden, seksueel perverse mannen, workaholics, dwangmatige mannen en contactgestoorden. Wanneer je een relatie met hen aangaat, zul je zelf steeds verder van huis raken.
Wanneer je jezelf herkent in bovenstaande, dan is deze workshop wat voor jou. Een dag met lotgenoten die allen verdwaald zijn of waren met een 'foute' reisgenoot en die de weg terug willen vinden naar zichzelf en naar een veiliger relatie.

Opzet workshop

Tijdens de workshop staan wij stil bij de volgende vragen:

 

  • Wat zijn foute relaties en wat is mijn aandeel in die hopeloze liefdestango?
  • Waarom val ik steeds op 'foute' mannen. Wat zegt dat over mij en mijn persoonlijke geschiedenis?
  • Hoe kan ik loskomen uit deze relatie of voorkomen dat ik weer met een fatale man in zee ga?
  • Hoe hanteer ik mijn heftige en wisselende gevoelens zoals het verlangen, de teleurstelling, de boosheid, het verdriet?
  • Is er een mogelijkheid om door te gaan met deze man wanneer ik me anders leer opstellen?
  • Hoe krijg ik weer vat op mijn leven?

 


Werkvormen
In een groep met maximaal 12 vrouwen komen de bovengenoemde vragen en onderwerpen aan de orde. We zullen gebruik maken van verschillende therapeutische en creatieve technieken. We werken met de groep als geheel en in subgroepen. Het geheel zal zodanig op elkaar afgestemd zijn dat iedere deelneemster optimaal kan bijdragen, leren en profiteren van de ontstane inzichten, visies en oplossingen.

Plaats, tijd, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats op zondag 21 februari 2016 van 10.00 tot 17.00 uur aan de Rijkmanstraat 46 in Deventer.
De lunch zal genuttigd worden in een sfeervol restaurant in de binnenstad van Deventer en is bij de prijs inbegrepen.
De kosten bedragen € 217,80 per persoon per dag. (inclusief 21% B.T.W.) Aanmelding is mogelijk via info@carolienroodvoets.nl. Vervolgens krijg je via de mail een bevestiging van deelname en kun je het geld overmaken op giro 7733075. Het geld moet twee weken van te voren binnen zijn. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van aanmelding en betaling.

Annulering is mogelijk tot een week voor datum, onder inhouding van € 35,- administratiekosten.