U bevindt zich hier: 

>> Lezingen  >> Nu alleen de liefde nog 

  |  

Startpagina

  |

Nu alleen de liefde nog

 

Over vrouwen die in alles geslaagd zijn behalve... Het aantal singles is groter geworden dan ooit. Velen van hen leiden een dynamisch leven, ze hebben een goede baan en leuke vrienden en boeiende hobby's. Maar hoewel ook zij verlangen naar een duurzame, hechte en stabiele relatie, gaat het in de liefde keer op keer mis. Wat is de oorzaak van dit falen en hoe kunnen ook zij in de liefde wel gelukkig worden'.

'De Duivelsdriehoek'
Over de gevaren en de verleidingen van het vreemdgaan. Waarom is de verleiding van het overspel zo sterk, ondanks alle ellende die er meestal van komt? Wat zijn de psychologische achtergronden van overspel? Wat drijft de vreemdganger, wat zijn de motieven van de minnares en waarom gaat de bedrogen echtgenote vrijwel nooit bij hem weg? Is er een uitweg uit het driehoeksdrama?

'Het Monsterverbond'
De aantrekkingskracht van foute mannen. Waarom worden vrouwen zo vaak aangetrokken door mannen die niet goed voor hen zijn? De foute mannen worden in herkenbare categorieën onder gebracht. Wie is die vrouw die op hem valt en die keer op keer een relatie met hem aangaat? Hoe komt ze los van deze rampzalige reisgenoot die haar steeds verder van huis zal brengen.